Welkom bij Scriptie tips

Iedereen kan tijdens het schrijven van zijn/haar scriptie wel de nodige tips gebruiken! En hier bij scriptie tips kun je ze allemaal vinden! Alle tips zijn gecategoriseerd onder de verschillende fases die zijn te onderscheiden tijdens het schrijven van je scriptie! Zo kan iedereen, in welke fase hij/zij ook van de scriptie zit, precies de juiste tips vinden aangepast aan het moment waarin hij/zij zich bevindt. De juiste scriptie tips op het juiste moment! Superhandig dus! Wil je meer uitleg over dit concept, dan kun je dit vinden onder ‘uitleg‘.

Daarnaast bestaan er natuurlijk meerdere tips voor je scriptie die in het gehele traject aandacht verdienen. Deze kun je hiernaast vinden onder de kopjes ‘Algemene tips‘ en ‘Software tips‘. Deze laatste toont de scriptie tips die softwarematig van aard zijn. Denk hierbij aan hoe je je word document converteert naar een pdf bestand of automatisch kopteksten kunt toevoegen. Je scriptie schrijf je immers ook efficiënt!

Verder kun je hier weblinks vinden naar scriptie websites, welke interessant zijn voor studenten die bezig zijn met het schrijven van hun scriptie / verhandeling. Mocht hier in jouw optiek nog een handige scriptie website tussen missen, stel ons dan op de hoogte.