Scriptie links

Hier worden bepaalde websites speciaal onder de aandacht gebracht. Wanneer je bezig bent met het schrijven van je scriptie zul je deze sites zeker interessant vinden om te bezoeken!

Scriptie laten nakijken?

Ben je zelf geen held in taal? Of ben je gewoon onzeker over de taal in je scriptie? Laat je scriptie nakijken door de experts van Scribbr. Je scriptie wordt niet enkel nagekeken op taal, maar ook op structuur, rode draad, bronvermelding en lay-out. Laatje scriptie nakijken door Scribbr en lever je scriptie met een gerust hart in.

MVO Scripties

MVO Scripties

 

 

Als student kan je eigenlijk niet meer om duurzaam en verantwoord ondernemen heen. In elke vakgebied wordt de vraag gesteld hoe we met die zaken omgaan. Daarom is er nu MVO Scripties: de gratis databasemet scripties, papers, onderzoeksrapporten, documenten en bronnen voor en door studenten HBO en WO in Nederland en België.

Scriptie Overzicht.nl

Scriptietips.nl - Alle scriptie tips die je nodig hebt tijdens het schrijven van je scriptie!

 

Scriptieoverzicht is een site waar alle informatie te vinden is over het schrijven van een scriptie! Hier lees je niet alleen hoe je een scriptie dient te schrijven (indeling, opmaak, etc), maar je kunt hier ook alles vinden over scripties die online staan, waar je prijzen kunt verdienen met je scriptie en handige tips voor je scriptie. Daarnaast wordt op Scriptie Overzicht.nl aandacht besteed aan onderwerpen die relevant zijn tijdens of vlak na je scriptie zoals het schrijven van een sollicitatiebrief en het doen van een assessment.

CV Building.nl

CV Building.nl - Alles over je curriculum vitae (CV)!

 

 

CV Building.nl is een website die informatie verschaft over het fenomeen CV building. Alle informatie die je als een echte CV builder nodig hebt, kun je vinden op deze site. CV Building.nl bespreekt naast het fenomeen CV building en een cv voorbeeld en zaken als de sollicitatiebrief en sollicitatievragen.

Studiefinanciering Info.nl

Studiefinanciering Info.nl - Alle info over studiefinanciering!

 

 

Studiefinanciering Info.nl geeft informatie over alle financieel interessante onderwerpen voor studenten. Informatie over de studiefinanciering van de IB Groepslim met je geld omgaan en informatie over lenen voor je studie behoren tot de onderwerpen die op deze site worden behandeld.

Assessment Info.nl

Assessment Info.nl - Alle info over assessments!

 

 

Op Assessment Info.nl kun je alles vinden over het doen van een assessment. Je kunt artikelen lezen over de voorbereiding van een assessment, de onderdelen waar het assessment uit bestaat en natuurlijk de nodige tips! Wil jij weten hoe je succesvol een assessment doorloopt?