Frequently Asked Questions

Regelmatig worden er middels het contactformulier vragen gesteld aan Scriptieoverzicht.nl en/of Scriptietips.nl. Hieronder kun je de meest gestelde vragen vinden met het bijbehorende antwoord. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je altijd contact opnemen met Scriptieoverzicht.nl en/of Scriptietips.nl middels het contactformulier! Wij stellen je interesse altijd zeer op prijs.

1 – Wie zitten er achter Scriptieoverzicht.nl / Scriptietips.nl?

Scriptieoverzicht.nl is een website die midden 2007 is opgericht door studenten, voortkomend uit een ontevredenheid over de informatievoorziening op het gebied van scripties. Hier hebben wij een einde aan willen maken en zijn hard op weg om een site te ontwikkelen die vol staat met interessante informatie en ervaringen van en voor studenten aan Nederlandse Universiteiten en Hoge Scholen die hun scriptie schrijven.

Op dit moment is Scriptieoverzicht.nl reeds een volwaardige website met een Pagerank van 4 en zijn er in de maand mei van dit jaar meer dan 3600 unieke bezoekers geregistreed. Daarnaast wordt Scriptieoverzicht.nl op Google op de zoekwoorden ‘scriptie’ en ‘scriptieprijzen’ op respectievelijk tweede en eerste plaats gevonden.

2 – Kan ik mijn website aanmelden voor linkruil?

Uiteraard kun je je website aanmelden voor een linkruil. Echter zal je site wel betrekking moeten hebben op de onderwerpen ‘scriptie’ en/of ‘studenten’. Middels het contactformulier kun je je voorstel indienen. We laten je dan zo spoedig mogelijk weten of jouw website in aanmerking komt voor een linkruil.

3 – Kan ik me bij Scriptieoverzicht.nl / Scriptietips.nl ook aanmelden voor scriptiebegeleiding?

Nee, Scriptieoverzicht.nl is bedoeld om studenten te voorzien van informatie over het schrijven van een scriptie. Hierbij hopen wij enkele handvaten toe te kunnen reiken waar studenten iets aan hebben. Verder dan deze informatievoorziening gaan wij bij Scriptieoverzicht.nl niet. Voor persoonlijke scriptiebegeleiding bestaan zeer professionele organisaties. Welke dat zijn kun je hier lezen.